Nettautó
Nettautó 2000 KKT 8196 Litér

Állófűtés

    Home  /  Állófűtés

Állófűtés

Mai modern és rohanó világunkban a kényelem és biztonság egyre fontosabbá és elérhetőbbé válik. Állófűtések segítik az autók felfűtését amíg használni nem kezdjük őket. Segít a jég leolvasztásában (biztonságos kilátás), a motor üzemi hőfokának elérésében, amitől a rövid úton használt gépkocsik tartósabbak, gazdaságosabbak és kényelmesebbek lesznek.

Elektromos állófűtés:

Családi házaknál, vagy olyan helyen ahol van 220 voltos csatlakozási lehetőség, megfelelő megoldás lehet a norvég DEFA márkájú elektromos állófűtés, amit többféle verzióban szerelhetünk az autónkba.

Példa ezen megoldásokra:

-motor előmelegítés

-csak az utastér fűtése (hajó, kis raktér, lakókocsi)

-motor előmelegítés + utastér

-motor előmelegítés + utastér + akkumulátor töltés

Vásárlás és beépítési lehetőség iránt, érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén.

Vizes állófűtések:

Főleg személygépkocsikban terjedt el a kis mérete miatt, de sokrétű a felhasználhatósága ennek a típusnak is. A jármű üzemanyagával működik és a motor hűtővizét melegítik fel vele. Modern diesel motorok alacsony üzemi hőfoka miatt és extra felszereltségként építik be gyárilag az autókba. Ezeket a jármű számítógépe vezérli, ezért márkafüggő a beépítés és a vezérlés is. Ilyen típusú fűtés található olyan hajókban, lakókocsikban, ahol radiátoros fűtőrendszer került beépítésre.

A készülékek javítására, karbantartására felkészültünk, de a márkafüggő számítógépes kommunikáció nem minden esetben érhető el nálunk.

Levegős állófűtések:

A jármű saját üzemanyagával működő állófűtéseknek sok felhasználási lehetősége van. Hajókban, rakterekben, lakóautókban fűtésre és vízmelegítésre.

Kamionok állóhelyzeti fűtésére is ezeket használják.

Vállaljuk ezen berendezéseknek javítását, karbantartását.

Webasto gyári diagnosztikával (hibakódok, vezérlés, szoftver frissítés), eredeti Webasto és Eberspächer alkatrészekkel, Webasto és Eberspächer szakképesítéssel rendelkezünk.